Динамо провело секретний матч під час міжнародної паузи: відомий результат спарингу команди Шовковського

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
23604
0 голосів
Динамо провело секретний матч під час міжнародної паузи: відомий результат спарингу команди Шовковського
Олександр Шовковський. Фото: Google
Київське Динамо знайшло, як із користю провести паузу на поєдинки національних збірних – команда Олександра Шовковського провела секретний товариський матч з представником Другої ліги.

Завтра, 20 листопада, національна команда України зіграє у важливому поєдинку проти збірної Італії у рамках групового етапу відбору до чемпіонату Європи наступного року.

Київське Динамо, як завжди, має солідне представництво власних футболістів у таборі команди Сергія Реброва. Але є й такі гравці, які залишилися в столиці нашої країни та продовжують тренування під керівництвом Олександра Шовковського.

Щоб урізноманітнити процес підготовки до поновлення поєдинків УПЛ та відпрацювати взаємодію між футболістами, Динамо організувало спаринг проти одного з лідерів Другої ліги Звягеля. 

Впевнену перемогу одержав столичний гранд – 2:0.

За домовленістю клубів поєдинок пройшов у закритому режимі. 

  • Динамо посідає восьме місце у чемпіонаті України. У наступному матчі підопічні Олександра Шовковського приймуть Рух 26 листопада.
  • Звягель йде на другому рядку Другої ліги. У наступному матчі команда Сергія Шищенка зіграє із київським Локомотивом 24 листопада.