«Хоче змусити нас відчути страх»: Спалетті перед грою з Україною жаліється на психологічний тиск

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
424
0 голосів
«Хоче змусити нас відчути страх»: Спалетті перед грою з Україною жаліється на психологічний тиск
Лучано Спалетті. Google
Головний тренер національної збірної Італії Лучано Спалетті розповів про останні новини з табору «скуадри адзурри» в переддень вирішальної гри відбору до Євро-2024 проти України.

Лучано Спаллетті перед заключним матчем кваліфікації до Євро-2024 проти України визнав, що нині його підопічні відчувають величезну відповідальність за результат та тиск психологічного характеру.

«Багато хто хоче змусити нас відчути страх, нагадавши нам про важливість цього матчу, але мотивація виходить за рамки страху.

Питання, яке ми повинні задати собі: «Чи можу я виграти?». Авжеж. Це зводить нанівець усі страхи, які можуть бути навколо гри».

Між тим, Спалетті визнає і силу України та готовий до складної гри, натякнувши на те, як має зіграти «скуадра адзурра».

«В України сильний підбір в атаці та гравців, які перебувають у хорошій формі на клубному рівні. Їхній потенціал у контратаках може створити нам проблеми. 

Нам потрібно тиснути, перекривати зони і не залишати щілин, які буває складно закрити.Ми повинні діяти як команда і робити все можливе», – цитує Спаллетті портал Calciomercato.

  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друге місце в турнірній таблиці групи С. «Скуадра адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів і перевагу в особистих зустрічах.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.