Зінченко назвав гравців збірної України, яких хоче забрати в Арсенал: це не Циганков і не Мудрик

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1032
0 голосів
Зінченко назвав гравців збірної України, яких хоче забрати в Арсенал: це не Циганков і не Мудрик
Георгій Судаков. Фото: УАФ
Один з лідерів національної збірної України, захисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко сказав, що хотів би бачити Георгія Судакова та Миколу Матвієнка у складі «канонірів»

Олександр Зінченко продовжує «підпрацьовувати» агентом чи піарщиком своїх товаришів-партнерів по національній збірній України. 

Так, захисник лондонського Арсеналу чи-то жартома, чи-то цілком серйозно заявив, що хотів би бачити Георгія Судакова, який зараз виступає за донецький Шахтар, у складі «канонірів», якщо того продадуть в зимове трансферне вікно.

«Сподіваюся, в Арсенал», – сказав Зінченко в інтерв'ю телеграм-каналу ВЗБІРНА.

Також Зінченко обрав гравця збірної України, якого забрав би в Арсенал:

«Матвієнко».

  • В поточному сезоні Георгій Судаков провів за Шахтар 14 поєдинків в усіх турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість Судаков в 15 мільйонів євро.
  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друге місце в турнірній таблиці групи С. «Скуадра адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів і перевагу в особистих зустрічах.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.