«Це саме той час, коли вони програють»: екстренер збірної Італії розповів, завдяки чому Україна може перемогти

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
684
0 голосів
«Це саме той час, коли вони програють»: екстренер збірної Італії розповів, завдяки чому Україна може перемогти
Арріго Саккі. Фото: Google
Колишній головний тренер збірної Італії Арріго Саккі поділився очікуваннями від вирішального поєдинку для «скуадри адзурри» у відборі до Євро-2024 проти України.

Арріго Саккі, який приводив Італію до звання віце-чемпіонів світу в 1994 році впевнений, що команді Лучано Спалетті не варто розраховувати на легку прогулянку в матчі проти України і не потрібно думати про те, що їх може влаштувати нічия.

«Непростий виклик. По-перше, збірна України не грала, тому довше відпочивала, ніж ми. По-друге, напруга - це додатковий ворог.

Ми повинні постаратися зробити так, щоб хлопці Спаллетті не відчували тиску».

Та найголовніше, Саккі застеріг італійців навіть і не думати про нічию а матчі проти України.

«Якщо вони думають граюти на нічию, це саме той час, коли вони програють. Це команда, яка повинна слідувати кредо тренера, який любить атакувати суперника.

Нехай вони це роблять і проти України, а не сидять та підраховують шанси як у бухгалтерії», – сказав Саккі в інтерв'ю порталу ТМW.

  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друге місце в турнірній таблиці групи С. «Скуадра адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів і перевагу в особистих зустрічах.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.