«Якраз запитував Волошина, коли він мені вже нарешті гольову віддасть»: Ванат – про перемогу над Люксембургом

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
312
0 голосів
«Якраз запитував Волошина, коли він мені вже нарешті гольову віддасть»: Ванат – про перемогу над Люксембургом
Владислав Ванат. Фото: Динамо
Нападник київського Динамо і молодіжної збірної України Владислав Ванат прокоментував матч відбіркового циклу Євро-2025 (U-21) з молодіжною збірною Люксембургу(4:0).

Владислав Ванат прокоментував перемогу над Люксембургом (4:0) в рамках відбіркового циклу Євро-2025 (U-21):

«Перед грою я якраз запитував Назара Волошина, коли він мені вже, нарешті, гольову віддасть. Він голи забиває, а гольові передачі не віддає. Сьогодні віддав. Сподіваюся, так і далі буде. Дякую йому. Оцінка моєї гри сьогодні? Я міг зіграти краще, але ж гол забив, а головне – це забивати голи.

Розумів, що в мене мало шансів зіграти з Італією за національну збірну України, тому я в молодіжній збірній. Допомагаю їй і намагаюся забити якомога більше голів. Сьогодні було досить багато вболівальників, спасибі їм за підтримку. А ще спасибі нашим воїнам – за захист нашої країни», – сказав Ванат в ефірі «Суспільного».

  • У наступному поєдинку підопічні Унаї Мельгоси зіграють проти Азербайджану (U-21). Гра відбудеться 21 листопада. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.
  • Владислав Ванат в поточному сезоні провів за Динамо 13 поєдинків в усіх офіційних турнірах: п'ять голів, п'ять результативних передач.