«Для Італії це розглядається, як катастрофа»: експерт назвав перевагу збірної України над чемпіонами Європи

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
487
0 голосів
«Для Італії це розглядається, як катастрофа»: експерт назвав перевагу збірної України над чемпіонами Європи
Тренування збірної України. Фото: УАФ
Італійський футбольний експерт Алекс Великих розповів, які переваги має команда Сергія Реброва над колективом Лучано Спалетті перед їх очним поєдинком.

Алекс Великих на відміну від букмекерів, не вважає збірну України андердогом у протистоянні проти Італії в поєдинку відбору до Євро-2024.

«Перевага збірної України в тому, що вона не має таких великих кадрових проблем, яких зазнала Італія. Кількість травмований гравців набагато менша.

Я вважаю, що дуель саме півзахисту, динамізм, якість гравців цієї ланки вирішить результат двобою. Зараз можливо чи не вперше можна сказати, що тут теж перевага української команди».

Окрім кадрових нюансів, тисне на чинних чемпіонів Європи і психологічний фактор.

«Передусім в Італії очікують вихід своєї команди на турнір збірних. Не потрапляння туди через пряму путівку буде кастрофічним.

Навіть розмови про плей-оф для збірної України можливі, а для Італії це розглядається, як катастрофа», – сказав Великих в ефірі ютуб-каналу Футбол TIME.

  • За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С, маючи 13 очок після семи матчів.
  • В активі Італії десять очок після шести зіграних поєдинків.
  • Сьогодні, 16 листопада, підопічні Сергія Реброва проведуть контрольний поєдинок в Ґданську проти місцевої Лехії. Початок гри о 17:00.