Разом з талантом Барселони: Довбик потрапив у символічну збірну відкриттів Ла Ліги

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
504
0 голосів
Разом з талантом Барселони: Довбик потрапив у символічну збірну відкриттів Ла Ліги
Артем Довбик. Фото: Google
Відоме видання Marca опублкувало символічну збірну, складену з гравців, які стали головними відкриттями чемпіонату Іспанії поточного сезону.

Артем Довбик продовжує запалювати у чемпіонату Іспанії у складі каталонської Жирони, забиваючи голи та асистуючи партнерам.

Успіхи нашого співвітчизника не залишилися непоміченими з боку авторитетного видання Marca, яке включило нападника до символічної збірної, складеної з гравців, які стали головними відкриттями чемпіонату Іспанії поточного сезону.

Також до списку відкриттів потрапив гравець Барселони Ямал, який добряче попсував нерви обороні Шахтаря у Лізі чемпіонів.

  • 26-річний нападник перебрався до свого нинішнього клубу з Дніпра-1 перед початком нинішнього сезону. 
  • Форвард національної команди України взяв участь у 14 матчах Жирони, забивши сім голів і віддавши п’ять результативних передач. 
  • У нинішньому чемпіонаті Іспанії Довбик за системою «гол+пас» йде на другому місці (7+4), відстаючи від Джуда Беллінгема з мадридського Реала (10+2), який лідирує лише на один бал.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 15 мільйонів євро.
  • Наразі Жирона має у своєму активі 34 очки і посідає перше місце в турнірній таблиці Ла Ліги, випереджаючи Реал на два пункти.
  • У наступному турі команда Мічела вдома прийматиме Атлетик з Більбао. Поєдинок заплановано на 27 листопада. Початок гри о 22:00 за київським часом.