Поєдинок між Колосом та Зорею не відбудеться: деталі та причини перенесення матчу УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
803
0 голосів
Поєдинок між Колосом та Зорею не відбудеться: деталі та причини перенесення матчу УПЛ
Зоря - Колос. Фото: Google
Матч 15 туру чемпіонату України з футболу між ковалівським Колосом та луганською Зорею не відбудеться 25 листопада через поєдинок луганчан в Лізі конференцій.

Матч 15 туру чемпіонату України з футболу між Колосом та Зорею був перенесений через участь луганської команди в Лізі конференцій.

Зустріч між клубами мала відбутись 25 листопада у Ковалівці після завершення міжнародної паузи на матчі збірних. Проте УЄФА призначила перенесений єврокубковий поєдинок третього туру групового етапу Ліги Конференцій між Зорею та Маккабі Тель-Авів на цю саму дату.

У зв'язку з цим, наступний матч Колоса в УПЛ заплановано на суботу, 2 грудня вдома проти Оболоні, повідомляє офіційний клубний сайт «біло-чорних».

Тренерський штаб ковалівського клубу домовився провести тренувальну гру проти рівненського Вереса 20 листопада, аби підтримати змагальний тонус команди.

  • У Лізі конференцій Зоря йде на третьому місці після трьох турів групового етапу.
  • Після 12 зіграних матчів луганці перебувають на 14 місці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 10 очок та маючи два поєдинки у запасі.
  • Далі на луганців очікують дві поспіль зустрічі на груповому етапі Ліги конференцій: проти Маккабі Тель-Авів (25.11) та Гента (30.11).