Звільнення Шарана: джерело розкрило прізвища тренерів, яких розглядало керівництво Минаю

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
891
0 голосів
Звільнення Шарана: джерело розкрило прізвища тренерів, яких розглядало керівництво Минаю
Володимир Шаран. Фото: ФК Минай
Минай розглядав на заміну Володимиру Шарану не менш іменитих спеціалістів, але на Закарпатті адекватно оцінюють свої можливості та готові дати шанс молодому фахівцю.

Відомі деталі можливого звільнення Володимира Шарана з посади головного тренера Минаю. Так, можливість відставки фахівця на Закарпатті розглядали давно, а кандидатури наступника спеціаліста були наступними:

  • колишній головний тренер Руху Іван Федик;
  • екснаставник Колоса Руслан Костишин;
  • чинний керманич першолігового Діназа Олександр Головко.

Втім, Минай реально оцінює свої можливості і може дати шанс якомусь з молодих тренерів, який добре знайомий з ситуацією у молодіжних командах.

Як зазначається у Telegram-каналі УПЛ Жива, виліт закарпатського колективу до Першої ліги може побудити зміну вектору клубу – переорієнтування на роботу з молоддю та виховування її для клубів УПЛ, які можуть заплатити за гравців.

Прикладом цьому є Єгор Твердохліб, якого запросили до Миная з першолігового Гірника-Спорт, а влітку, за інформацією ЗМІ, його був готовий купити Кривбас за 400 тисяч доларів. Нині ж форварда можуть продати навіть за кордон.

  • Минай нині залишається єдиною командою УПЛ та одним з двох колективів в усьому професійному українському футболі, яка не знає смаку перемог в поточному сезоні.
  • Закарпатці цього сезону провели 14 матчів у чемпіонаті, шість з яких звели до нічиєї. Шість балів у доробку дають «лисам» лиш замикати турнірну таблицю УПЛ.
  • 25 листопада Минай вдома прийме Кривбас.