«Стане нашою секретною зброєю в плей-оф»: власник ЧФР Клуж висловився про Коноплянку та його високу зарплату

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
290
0 голосів
 «Стане нашою секретною зброєю в плей-оф»: власник ЧФР Клуж висловився про Коноплянку та його високу зарплату
Євген Коноплянка. Фото: Google
Власник румунського ЧФР Нелу Варга повідомив, що 34-річний український півзахисник Євген Коноплянка отримує так мало ігрового часу через проблеми зі здоров’ям.

Нелу Варга заявив, що у Євгена Коноплянки проблеми зі здоров’ям, які заважають йому грати.

«Я говорив з ним, а він спілкувався з тренером. Йому не пощастило з травмою. Щоразу, коли він мав повноцінно повернутися, з’являлися проблеми».

Власник ЧФР сказав, що готовий чекати, бо хоче отримати вигоду з підписання українця.

«Тож я вирішив не наполягати, щоб не витрачати на нього гроші на лікування. Я маю виплачувати зарплату, причому немалу, тому хочу отримувати вигоду від присутності цього гравця в ЧФР».

Варга впевнений, що Коноплянка допоможе команді у плей-оф.

«Тому я терпляче ставився до нього. Коли саме Коноплянка вступить у гру – це повідомить тренер. Коноплянка одужав, і я запевняю вас, він стане нашою секретною зброєю в плей-оф. 

Ми підписали його, щоб додати у якості. Ви побачите, що в плей-оф він буде нашим основним гравцем», — сказав власник ЧФР у коментарі ProSport. 

Відзначимо, що днями в чемпіонату Румунії завершилося перше коло. До Нового року буде зіграно ще п’ять турів. По завершенню другого кола команди поділяться на чемпіонську групу (шість команд) та групу боротьби за виживання. ЧФР наразі займає друге місце, відстаючи від Стяуа на три очка.

  • Румунське видання ProSport стверджує, що українцю платять 20 тисяч євро на місяць.
  • Євген Коноплянка перейшов до румунського клубу влітку на правах вільного агента після того, як у нього сплив термін дії контракту з польською Краковією.
  • Нинішня угода українського футболіста з Клужем розрахована до літа 2025 року.
  • В цьому сезоні Євген вийшов на поле у трьох матчах в усіх турнірах: сумарно лише 45 хвилин ігрового часу.