Коноплянка розчарував румунів: ексвінгера Дніпра порівняли з колишнім гравцем Реалу та назвали його зарплатню

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3343
0 голосів
Коноплянка розчарував румунів: ексвінгера Дніпра порівняли з колишнім гравцем Реалу та назвали його зарплатню
Євген Коноплянка. Фото: Google
Румунська преса назвала зарплатню вінгера ЧФР Клуж Євгена Коноплянки та порівняла українського футбоілста с колишнім нападником мадридського Реалу Жуліо Баптістою.

Євген Коноплянка поки не може стати важливим футболістом у складі ЧФР Клуж. Однією з причин провалу українця в Румунії головний тренер команди Андреа Мандорліні назвав проблеми з фізичною формою.

Місцева преса також не у захваті від гри колишнього вінгера Дніпра. Румунське видання ProSport натякає, що Євген, якому платять 20 тисяч євро на місяць, не відпрацьовує свої гроші. 

Також ЗМІ порівнює його з колишнім футболістом Реала, Арсенала і Роми Жуліо Баптістою. Бразилець також помпезно переходив у ЧФР Клуж, але зіграв там лише три матчі.

  • Після 12 зіграних поєдинків Клуж йде на другій сходинці у чемпіонаті Румунії, маючи в активі 26 очок. Відставання від Стяуа, яке окупувало перше місце, складає три пункти.
  • В наступному поєдинку ЧФР зустрінеться з Оцелулом. Поєдинок заплановано на 23 жовтня. Початок гри о 21:00.
  • Євген Коноплянка перейшов до румунського клубу влітку на правах вільного агента після того, як у нього сплив термін дії контракту з польською Краковією.
  • Нинішня угода українського футболіста з Клужем розрахована до літа 2025 року.
  • В цьому сезоні Євген вийшов на поле у двох матчах в усіх турнірах: сумарно лише 19 хвилин ігрового часу.