Збірна України стартує у відборі Євро-2024: головний тренер назвав мету команди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
735
0 голосів
Збірна України стартує у відборі Євро-2024: головний тренер назвав мету команди
Олег Кузнецов. Фото: УАФ
Головний тренер юнацької збірної України U-19 Олег Кузнецов поділився очікуваннями від участі команди у кваліфікації до Євро-2024. Спеціаліст назвав головне завдання команди.

Збірна України U-19 на Мальті виступить у кваліфікації до Євро-2024.

За словами головного тренера команди, синьо-жовті їдуть на турнір оптимальним складом, навіть попри скандал із невикликом до лав збірної хавбека дортмундської Боруссії Данила Кревсуна.

«Думаю, склад, який поїхав на кваліфікаційний раунд чемпіонату Європи, є оптимальним. Якщо на недавній збір у Південній Кореї було запрошено багатьох нових гравців, то зараз акцент було зроблено на тому, щоб футболісти були з ігровою практикою».

При цьому спеціаліст не поспішає називати Україну фаворитом в групі із Мальтою, Косово та Словаччиною.

«Мальтійці – господарі, тож вони будуть надмотивовані. З Косово ми зустрічалися та перемагали його, але це був дуже складний для України поєдинок. А Словаччина завжди мала перспективну молодь. Тому я не став би виділяти якусь збірну. Усі суперники мають приблизно однакові шанси на успіх».

Також тренер назвав завдання команди на цей кваліфікаційний раунд.

«Іншої мети, окрім як пробитися до еліт-раунду відбору чемпіонату Європи, наша команда не має», – цитує Кузнецова пресслужба УАФ.

  • Календар синьо-жовтих: 15 листопада – Мальта (12:00), 18 листопада – Косово (12:00), 21 листопада: Словаччина (12:00);
  • Володарі двох перших місць у відбірних групах та найкращий із володарів третіх місць за результатами матчів із першою та другою командами вийдуть до елітного раунду кваліфікації.