«У мене на олівці, щоб ви розуміли, 25 футболістів»: Кузнецов пояснив відсутність Кревсуна у збірній U-19

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
204
0 голосів
«У мене на олівці, щоб ви розуміли, 25 футболістів»: Кузнецов пояснив відсутність Кревсуна у збірній U-19
Олег Кузнецов. Фото: Google
Головний тренер збірної України U-19 Олег Кузнецов пояснив, чому не викликав у команду півзахисника юнацької команди дортмундської Боруссії Данила Кревсуна.

Олег Кузнецов в інтерв'ю для «Українського футболу» розповів про систему скаутингу в юнацькій збірній України:

«Ми чисто фізично не можемо за всіма слідкувати. У мене на олівці, щоб ви розуміли, 25 футболістів, які грають і Польші, і в Чехії, і в Німеччині, і в Італії, і в Литві. Ми їх всіх чисто фізично не можемо переглянути особисто. Дивимось тільки нарізки, де мало що видно, які нам присилають в скаутську службу.

Особисто ми можемо переглядати футболістів тільки в Україні. Якщо б нам хтось подзвонив і сказав, подивіться на такого футболіста, то ми б переглянули. Я ж не можу особисто поїхати в Німеччину і проглядати Кревсуна. Інформація про цього футболіста надійшла буквально два тижня тому».

Раніше мати півзахисника команди U-19 дортмундської Боруссії, Юлія, залишилася незадоволена, що її син не був викликаний до лав юнацької збірної України на матчі відбору до Євро-2024.

  • 18-річний Данило Кревсун є вихованцем академії донецького Шахтаря.
  • Хлопець перейшов до дортмундської Боруссії у вересні 2022 року.
  • В поточному сезоні українець провів за Боруссію (U-19) 15 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, одна результативна передача.