«Все має свою межу»: Чорноморець виступив з жорсткою заявою після скандальної поразки від Руха

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
302
0 голосів
«Все має свою межу»: Чорноморець виступив з жорсткою заявою після скандальної поразки від Руха
Футболісти Чорноморця. Фото: ФК Чорноморець
В одеському Чорноморці переконані, що лише зміна керівництва УАФ без перебудови суддівського корпусу не піде на користь українському футболу.

Одеський Чорноморець у своєму Telegram-каналі оприлюднив заяву, в якій закликав проводити зміни в УАФ невідривно від перебудови суддівського корпусу.

Як йдеться у заяві, вперше за 10 років вибори президента асоціації призведуть до кадрових змін, але «моряки» побоюються, що цим може все і закінчитися.

«Вперше майже за 10 років вибори президента УАФ стануть не просто формальністю, а призведуть до кадрових змін. Але як зробити так, щоб однією зміною прізвищ все не закінчилося?»

Причиною проблем в українському футболі є не тільки повномасштабна війна:

«Наш футбол, особливо клубний, аж ніяк не можна вважати стовідсотково здоровим. І справа не тільки в тому, що війна заважає футболу розвиватися. Немає ніяких виправдань постійним скандалам у вітчизняному футболі, що повʼязані з низькою кваліфікацією, а іноді і відвертою упередженістю суддів».

Одесити, як вони вважають, мають для таких заяв цілком ґрунтовні підстави:

«Чорноморець ніколи не займався складанням альтернативних таблиць, але все має свою межу. Після 14 турів маємо таку картину: п'ять із шести поразок в сезоні 23/24 супроводжувалися, мʼяко кажучи, неоднозначними рішеннями суддівських бригад».

Наостанок «моряки» висловили сподівання, що зміни в українському футболі відбудуться цілісно:

«Клуб сподівається, що вибори президента УАФ стануть справжнім каталізатором для ефективних змін в роботі величезної суддівської родини. Якщо грати постійно 11 на 15 чи 10 на 15, можна довго не витримати».