У друзів Росії: стало відомо, де Маккабі планує провести домашню гру із Зорею у Лізі конференцій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
604
0 голосів
У друзів Росії: стало відомо, де Маккабі планує провести домашню гру із Зорею у Лізі конференцій
Фото: Google
Відкладений поєдинок третього туру групового етапу Ліги конференцій між ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва та луганською Зорею може відбутися на території Сербії.

За інформацією польського журналіста-інсайдера Пьотра Шлонки, відкладений поєдинок третього туру групового етапу Ліги конференцій між ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва та луганською Зорею може відбутися на території Сербії.

«Маккабі хоче провести матч із Зорею в Сербії. Швидше за все, в Белграді (один із невеликих стадіонів) або на стадіоні, де Чукарічки проводять свої матчі в Лізі конференцій.

Кіпр також є одним із варіантів, але станом на вчора більшість ознак вказує на Сербію», –  написав Шльонка на своїй сторінці в Х (колишній Твіттер).

Сербія чи не єдина країна Європи, яка фактично відкрито підтримує політику росії і жодним чином не допомагає Україні в боротьбі з окупантами.

Напередодні, 9 листопада, Зоря та Маккабі (Тель-Авів) зіграли в четвертому турі Ліги конференцій. Перемогу у цій гри святкувала команда Роббі Кіна (3:1).

  • Після чотирьої турів (три зіграних матчі) в доробку Зорі нині чотири пункти, які дозволяють команді Валерія Кривенцова триматися третьою.
  • Лідерство в квартеті В утримує Гент. В активі бельгійців, після перемоги в Ісландії над Брейдабліком (3:2), десять очок. 
  • 25 листопада Зоря та Маккабі зіграють перенесений матч третього туру Ліги конференцій. Гра відбудеться на умовно домашньому полі ізраїльського клубу. Маккабі з Тель-Авіва має шість очок та йде другим. 
  • Ісландський Брейдаблій розташувався на останньому, четвертому місці – нуль очок.  
  • В п’ятому турі ЛК команда Валерія Кривенцова вирушить до Бельгії на гру проти Гента. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок гри о 19:45.
  • Маккабі в передостанньому турі групового етапу Ліги конференцій вирушить до Ісландії на гру проти місцевого Брейдабліка. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок гри о 22:00.