«Навіть програючи 0:3, Зоря знайшла сили та створювала моменти»: Кривенцов знайшов причину поразки від Маккабі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
512
0 голосів
«Навіть програючи 0:3, Зоря знайшла сили та створювала моменти»: Кривенцов знайшов причину поразки від Маккабі
Валерій Кривенцов. Фото: Google
Головний тренер луганської Зорі Валерій Кривенцов прокоментував підсумок поєдинку четвертого туру Ліги конференцій проти ізраїльського Маккабі з Тель-Авіва (1:3).

Валерій Кривенцов впевнений, що задля перемоги в матчі четвертого туру групового етапу Ліги конференцій над ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва (1:3), його команді насамперед не вистачило досвіду, якого фактично немає в молодих виконавців луганського колективу.

«Була велика кількість гольових моментів, де забивала одна команда – Маккабі, а ми – ні. У нас дуже молодий склад, тому бракує досвіду для виступів в таких змаганнях. 

Але хлопці молодці, вони показали, що можуть грати сміливо та не опустили рук. Навіть програючи 0-3, Зоря знайшла в себе сили та створювали моменти. Забили мʼяч, котрий потім відмінила система ВАА. Забили знов, були ще шанси. Команда віддала всі свої сили на полі», –  наводить слова Кривенцова з післяматчевої прескоференції пресслужба Зорі.

  • Після чотирьої турів (три зіграних матчі) в доробку Зорі нині чотири пункти, які дозволяють команді Валерія Кривенцова триматися третьою.
  • Лідерство в квартеті В утримує Гент. В активі бельгійців, після перемоги в Ісландії над Брейдабліком (3:2), десять очок. 
  • 25 листопада Зоря та Маккабі зіграють перенесений матч третього туру Ліги конференцій. Гра відбудеться на умовно домашньому полі ізраїльського клубу. Маккабі з Тель-Авіва має шість очок та йде другим. 
  • Ісландський Брейдаблій розташувався на останньому, четвертому місці – нуль очок.  
  • В п’ятому турі ЛК команда Валерія Кривенцова вирушить до Бельгії на гру проти Гента. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок гри о 19:45.
  • Маккабі в передостанньому турі групового етапу Ліги конференцій вирушить до Ісландії на гру проти місцевого Брейдабліка. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок гри о 22:00.