«Їх потрібно брати тепленькими»: Єзерський дав прогноз на матч Зоря – Маккабі в Лізі конференцій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
618
0 голосів
«Їх потрібно брати тепленькими»: Єзерський дав прогноз на матч Зоря – Маккабі в Лізі конференцій
Групове фото Зорі. Фото: Фейсбук
Колишній захисник національної збірної України Володимир Єзерський поділився очікуванням від поєдинку четвертого туру Ліги конференцій між Зорею та ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва.

Володимир Єзерський вважає, що луганській Зорі доснаги здолати ізраїльський Маккабі через низку факторів, котрі грають на руку команді Валерія Кривенцова.

«Переваг в української команди більше: у них чималих досвід гри в єврокубках за останні роки, луганчани гратимуть нехай і на формально, але домашньому полі, до якого вже мали звикнути, адаптуватися, а найголовніше – Зоря зараз перебуває в тонусі, має постійну ігрову практику в офіційних матчах.

Маккабі свій останній матч зіграв аж 5 жовтня, тобто понад місяць тому, їх потрібно брати тепленькими, як-то кажуть (останньою грою Маккабі був виїзний поєдинок Ліги конференцій проти бельгійського Гента, 0:2, – прим. «СЕ»).

Єзерський майже впенений, що зважаючі на наведені вище аргументи, Зоря має перемагати.

«Зоря, на мою думку, мінімально переможе.

Як правило, луганська команда свої моменти має, створює та реалізує», –  сказав Єзерський в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Після трьох турів (два зіграних матчі) Зоря посідає другу сходинку в турнірній таблиці групи В, маючи в активі чотири очки.
  • Поєдинок Зоря – Маккабі (Тель-Авів) буде зіграно сьогодні, 9 листопада в польському місті Люблін. Початок гри о 22:00 за Києвом.