Носов хоче зробити із Металіста 1925 клуб єврокубкового рівня: Едмара може замінити тренер з іменем

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
729
0 голосів
Носов хоче зробити із Металіста 1925 клуб єврокубкового рівня: Едмара може замінити тренер з іменем
Віктор Скрипник. Фото: Google
Футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів, хто може замінити на посту тренера харківського Металіста 1925 Едмара, котрий попрощався з командою на минулому тижні.

Михайло Співаковський припустив, що новим тренером Металіста 1925, котрий займе поки вакантне місце в харківській команді, може стати Віктор Скрипник.

«У нового власника Металіста 1925 Володимира Носова є амбіції створити клуб єврокубкового рівня у наступному сезоні. Передбачається точкова трансферна робота у міжсезонні і тренер з іменем, який буде сповідувати позиційний, сучасний футбол з пресингом.

За моєю інформацією, Металіст 1925 цікавиться тренерами, які зайняті в інших клубах. У мене почало жорстко тригерити одне прізвище – це Віктор Скрипник». 

Однак, на заваді запрошення чинного головного тренера полтавської Ворскли може стати один, але дуже суттєвий фактор. 

«Цьому може завадити велика зарплатня Скрипника – одна з найвищих в УПЛ.  

Другий момент – треба буде вирішувати питання з Ворсклою, бо у нього є діючий контракт з полтавським клубом, і доведеться домовлятися про компенсацію», – розповів Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

  • Едмар працював на посаді тренера Металіста 1925 з жовтня минулого року в дуеті з Олегом Голодюком.
  • З Едмаром на містку Металіст 1925 здобув вісім перемог, 14 разів зіграв унічию та 14 разів програв.
  • Після 13-ти турів (12 зіграних матчів) Металіст 1925 посідає дев’яту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги маючи в активі 15 очок.
  • В наступному турі Металіст 1925 на виїзді зіграє проти житомирського Полісся. Поєдинок заплановано на 11 листопада. Початок гри о 15:00.