«Першою дізналася моя дівчина»: Таловєров поділився враженнями від виклику в збірну України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
412
0 голосів
«Першою дізналася моя дівчина»: Таловєров поділився враженнями від виклику в збірну України
Максим Таловєров. Фото: Google
Центральний захисник австрійського ЛАСКа Максим Таловєров прокоментував свій перший виклик до національної збірної України, а також розповів, кому першому повідомив цю новину.

Максим Таловєров прокоментував свій перший виклик до національної збірної України:

«Моєю мрією та метою було потрапити в першу збірну. Але не так багато зараз звертаю на це уваги, тому що на носі два дуже важливі матчі за ЛАСК — в Лізі Європи та в чемпіонаті, нам в обох потрібно перемагати.

Дізнався цю новину, кілька годин порадів і уже продовжую працювати та зосереджуватися на матчах, адже нема часу розслаблятися. Тим більше згодом також надзвичайно важливий матч збірної проти Італії».

Захисник ЛАСКа розповів, звідки дізнався про виклик, та кому розповів про нього:

«Буквально вчора ввечері мені написав менеджер першої збірної, і ми з ним поспілкувалися. Згодом написав керівник команди U21 і ще кілька представників персоналу.

Першою від мене дізналася моя дівчина, тому що ми були разом, коли мені написали. Потім батьки та близькі друзі», – сказав Таловєров в коментарі для УПЛ ТБ.

  • У нинішньому сезоні 23-річний українець зіграв за ЛАСК 13 поєдинків у всіх турнірах.
  • Матч між національними збірними України та Італії в рамках десятого туру кваліфікації на Євро-2024 відбудеться в німецькому Леверкузені в понеділок, 20 листопада.