«Я не хочу з ним спілкуватися»: півзахисник збірної України розповів про зустріч з ексзахисником Шахтаря

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
3574
0 голосів
«Я не хочу з ним спілкуватися»: півзахисник збірної України розповів про зустріч з ексзахисником Шахтаря
Сергій Сидорчук. Фото: ФК Вестерло
За словами півзахисника Вестерло Сергія Сидорчука, бажання розмовляти з ексзахисником Шахтаря Марком Мампассі, який також виступає у Бельгії, а раніше прийняв громадянство рф в нього немає.

Півзахисник Вестерло Сергій Сидорчук розповів про те, як стався його перехід з київського Динамо, де він провів 10 років, до чемпіонату Бельгії.

За словами гравця, його підкупив підхід до нього:

«Вони вийшли на мене ще в кінці квітня з пропозицією. Клуби присилають, що команда собою уявляє, яке майбутнє, як мене бачать у команді, і так далі. Дуже цілісно підійшли й мене це зацікавило».

Для півзахисника рішення залишити столичний клуб далося непросто, але на це були свої фактори:

«Але я розумів, що буде важко піти з Динамо, але швидко все пройшло. Було багато причин, як футбольних, так і сімейних, та ще й мої особисті. Дуже важко знаходитися без родини півтора роки. Відчув це на собі – ти починаєш деградувати як особистість».

Наостанок у інтерв'ю YouTube-каналу Sportrarena Сидорчук розповів, чи мав він розмови з колишнім захисником Шахтаря, а нині гравцем Кортрейка Марком Мампассі:

«Не спілкувався, і, якщо чесно, не дуже хочу».

  • Мампассі наприкінці 2021 року перейшов з Шахтаря до московитського Локомотиву та змінив українське громадянство на паспорт країни-окупанта, а до Кортрейка приєднався на правах оренди з російського клубу влітку 2023 року.
  • Гравці перетиналися 7 жовтня у матчі 10 туру Ліги Жупіле і тоді з рахунком 1:0 переміг Вестерло.
  • Сидорчук, який у семи матчах в чемпіонаті Бельгії відзначився одним голом, також потрапив до заявки збірної України на гру відбору до Євро-2024 з Італією.