Турнірна таблиця Шахтаря U-19 в Юнацькій лізі УЄФА: «гірники» практично втратили шанси на плей-оф

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3452
0 голосів
Турнірна таблиця Шахтаря U-19 в Юнацькій лізі УЄФА: «гірники» практично втратили шанси на плей-оф
Фото: ФК Шахтар
В Юнацькій лізі УЄФА було зіграно поєдинки четвертого туру групового етапу. В групі Н Шахтар U-19 програв Барселоні U-19 (0:3), а Порту U-19 розбив Антверпен U-19 (3:1).

Після фіаско у грі проти Барселони U-19 молоді «гірники», як і раніше, мають в активі три очки та посідають третю сходинку в квартеті Н.

На чолі групи перебуває Барселона U-19, котра має максимум – 12 очок після чотирьох матчів.

Слідом за іспанцями йде португальсткий Порту, який в четвертому турі впевнено розібрався з Антверпеном (3:1) – дев'ять очок. Замикають квартет бельгійці – нуль очок.

Зважаючи на такі розклади, пробитися до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА, для цього потрібно посісти перше місце, шансів у підопічних Олексія Бєліка не лишилося жодних.

Однак, ще жевріє надія на друге місце, посівши яке можна вийти до 1/16 фіналу Юнацької ліга УЄФА. 

Для цього «гірникам» потрібно в двох поєдинках, що лишилося зіграти на груповому етапі, неодмінно перемагати. І якщо в матчі проти Антверпена Шахтар влаштує будь-яка перемога, бажано розгромна, то Порту обов'язково треба перемагати з різницею в три голи і більше, бо в першому матчі «дракони» розігрвали «гірників», 4:1.

  • В п’ятому турі групового етапу Юнацької ліга УЄФА Шахтар U-19 на умовно домашньому полі прийматиме бельгійський Антверпен. Поєдинок заплановано на 28 листопада. Початок гри о 13:00. 
  • В цей же день Порту U-19 на виїзді зіграє проти Барселони U-19. Гра в Іспанії розпочнеться о 17:00.