Потенційна заміна Луческу: тренер, яким цікавилось Динамо, відмовив європейському клубу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2008
0 голосів
Потенційна заміна Луческу: тренер, яким цікавилось Динамо, відмовив європейському клубу
Марек Папшун. Фото: Google
Фахівець, вигравший з Ракувом чемпіонат Польщі, Марек Папшун, яким цікавилися донецький Шахтар та київське Динамо, відмовився стати головним тренером європейського клубу.

Марек Папшун отримав запрошення очолити краківську Віслу. Про це повідомив журналіст Шимон Піорек.

Джерело стверджує, що керівництво Вісли висловило невдоволення результатами своєї команди, особливо в контексті завдання про вихід до Екстракляси (команда посідає восьме місце після 14 турів у другому дивізіоні), та зв'язалося з Папшуном, запропонувавши підписання контракту. Проте 49-річний фахівець відмовив.

Нагадаємо, що не так давно була інформація про інтерес до фахівця з боку Шахтаря і Динамо. Якщо донецька команда вже знайшла наставника, то кияни призначили Олександра Шовковського на посаду в.о. головного тренера.

  • Папшун тренував Ракув з 2016 по 2023 року. Він привів команду з Ченстохови до першого чемпіонства в її більш ніж столітній історії.
  • В Ракуві під керівництвом 49-річного фахівця спрогресував український півзахисник Владислав Кочергін, який став одним з лідерів команди.
  • Раніше польського фахівця сватали в Олімпіакос (Греція) та Маккабі Т-А (Ізраїль). Окрім Ракува, Папшун працював у скромних Долькані, Торгувеку, Доманках, Легіоновії та Мірі.