«Він може тренувати будь-яку команду»: зірка Шахтаря назвав наступника Гвардіоли у Ман Сіті

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
214
0 голосів
«Він може тренувати будь-яку команду»: зірка Шахтаря назвав наступника Гвардіоли у Ман Сіті
Роберто Де Дзербі. Фото: ФК Брайтон
Георгій Судаков, який має хоч і короткий, але досвід співпраці з Роберто Де Дзербі, вважає, що перед італійцем відчинені двері до будь-якої команди світу, в тому числі Манчестер Сіті.

Півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков прокоментував слова Пепа Гвардіоли про те, що екснаставник «гірників» Роберто Де Дзербі стане його наступником в Манчестер Сіті:

«Я абсолютно впевнений, що Роберто в майбутньому очолить одного з грандів футболу, і я вірю, що Манчестер Сіті є одним із них. Думаю, що він може тренувати будь-яку команду в світі, неважливо, чи це Сіті чи Барселона».

У коментарі іспанському виданню Sport один із лідерів донецької команди поділився думкою про італійця як про особистість:

«Він дуже сильний тренер, я пам'ятаю його як дуже емоційну людину».

  • Судаков та Де Дзербі працювали разом у Шахтарі протягом сезону 2021/2022, який перервало повномасштабне вторгнення рф. Внаслідок цього Роберто залишив донецьку команду в липні 2022 року.
  • Під орудою італійця півзахисник провів 14 матчів, у яких забив чотири голи та віддав один асист.
  • Де Дзербі нині є головним тренером Брайтона, з яким він у сезоні 2022/2023 посів шосте місце у чемпіонаті Англії, що дало «чайкам» право вперше виступити у єврокубках, а саме у Лізі Європи.
  • В поточній кампанії АПЛ команда займає сьоме місце, а після трьох турів Ліги Європи йде третьою у своєму квартеті.