«Взяв під своє крило і почав як батько сину робити зауваження»: Забарний розповів про роботу з Луческу

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
165
0 голосів
«Взяв під своє крило і почав як батько сину робити зауваження»: Забарний розповів про роботу з Луческу
Ілля Забарний, фото: Google
Український центральний захисник Борнмута Ілля Забарний розповів про роботу з румунським тренером Мірчею Луческу в київському Динамо.

Ілля Забарний розповів про роботу з Мірчею Луческу в Динамо. 

«Для мене Мірча зробив дуже-дуже багато. Він побачив у мені щось, що може бути корисне для сучасного футболу. Взяв під своє крило і почав мені як батько сину робити зауваження. Де і що я роблю, де я маю вдосконалюватися.

Пам'ятаю, як він дуже багато мене сварив за мої помилки в обороні, бо центральний захисник має бути перш за все надійним і якомога менше помилятися. Запам'ятаю це на все життя», – сказав Забарний в коментарі для Setanta Sports.

Під керівництвом Луческу Ілля став гравцем основного складу Динамо.

  • Мірча тренував київське Динамо з 2020 по 2023 роки. За цей час разом з киянами він став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок України.
  • У поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двохматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1), а з розіграшу Кубка України, програвши в 1/8 фіналу київській Оболоні (0:1). Після поразки від Шахтаря в 13-му турі(0:1) в активі Динамо залишилося 16 очок за підсумками десяти зіграних поєдинків.