Колишня зірка Шахтаря шукає собі новий клуб: вінгер розглядає Саудівську Аравію та повернення в Ювентус

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
255
0 голосів
Колишня зірка Шахтаря шукає собі новий клуб: вінгер розглядає Саудівську Аравію та повернення в Ювентус
Дуглас Коста. Фото: Шахтар
Екс-футболіст Шахтаря Дуглас Коста після завершення співпраці з Лос-Анджелес Гелаксі розглядає варіант з переходом в чемпіонат Саудівської Аравії, а також з можливим поверненням в Ювентус.

Колишній вінгер Шахтаря Дуглас Коста 1 січня опиниться у статусі вільного агента після закінчення контракту з Лос-Анджелес Гелаксі.

Зараз бразилець знаходиться у Саудівській Аравії, де веде переговори одразу з трьома клубами, повідомляє інсайдер Фабріціо Романо.

Сам бразилець все ще мріє, що отримає запрошення повернутися від Ювентуса, проте поки що жодних передумов для такого варіанту розвитку подій не існує.

Раніше повідомлялось, що бразильські клуби Фламенго та Сан-Паулу виявляють інтерес до потенційного підписання Дугласа Кости, проте сам гравець хотів би повернутись до Європи.

  • 33-річний Дуглас Коста захищав кольори Юве з 2017 по 2021 рік. Провів 103 поєдинки, забив, 10 голів та віддав 21 асист.
  • Бразилець виступав у Шахтарі з 2010 по 2015 рік. В Україні Дуглас Коста зіграв в 203 матчах, забивши 38 голів та віддавши 40 гольових передав.
  • Вінгер останні півтора року відіграв за Лос-Анджелес Гелаксі: 51 матч, вісім голів, вісім асистів.