Забарний провалився у матчі АПЛ: Ман Сіті знищив Борнмут українця з рахунком 6:1

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
850
0 голосів
Забарний провалився у матчі АПЛ: Ман Сіті знищив Борнмут українця з рахунком 6:1
Ілля Забарний. Фото: Getty Images
Іллі Забарному і Ко вдалося втримати Ерлінга Холланда, але протидію Жеремі Доку, який сам забив і чотири рази асистував гравцям Манчестер Сіті, футболісти Борнмуту знайти не змогли.

4 листопада в матчі 11 туру АПЛ чинний чемпіон Манчестер Сіті приймав Борнмут, який у поточній кампанії займає 17 місце.

Власне, «містяни» і почали виправдовувати статус фаворита, провівши у ворота команди Іллі Забарного, який починав даний матч у старті, три голи в проміжку з 30-ту по 37-му хвилини.

Цікаво те, що в жодному з цих взяттів воріт не взяв участь нещодавній срібний призер опитування «Золотий м'яч» Ерлінг Холланд, який по перерві залишив поле. Цю роль на себе взяв Жеремі Доку, який забив гол та віддав два асисти у першому таймі.

По виходу з роздягальні Борнмут скоротив відставання, але після втручання VAR гол було скасовано. У відповідь Філ Фоден, який замінив норвежця, провів четвертий гол у ворота «вишневих», а допоміг йому все той ж Доку.

«Розмочив» за всіма правилами рахунок Борнмут на 74-ій хвилині зусиллями Сіністерри, а «містяни» під кінцівку матчу провели ще два голи, під час одного з яких Доку віддав четвертий асист, встановивши остаточний результат – 6:1 на користь Манчестер Сіті.

Футбол. АПЛ. 11-ий тур

Манчестер Сіті – Борнмут – 6:1

Голи: Доку 30, Сілва 33, 84, Аканджі 37, Фоден 64, Аке 89 – Сіністерра 74

  • Забарний провів на полі увесь матч та отримав за свій виступ наступні оцінки: Sofascore – 6.2 (четверта оцінка серед гравців Борнмута), Whoscored – 5.3 (друга з кінця оцінка серед гравців Борнмута).
  • «Вишневі» після поразки залишилися на 17 місці АПЛ, Манчестер Сіті натомість принаймні до матчу Арсеналу вирвався у лідери таблиці.
  • Борнмут наступний поєдинок в чемпіонаті проведе 11 листопада проти Ньюкасла, а «містяни» наступного дня гостюватимуть у Челсі.