«Можуть створити сюрпризи в будь-який момент»: Воробей назвав двох гравців Динамо, які здатні здивувати Шахтар

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
461
0 голосів
«Можуть створити сюрпризи в будь-який момент»: Воробей назвав двох гравців Динамо, які здатні здивувати Шахтар
Олександр Караваєв. Фото: ФК Динамо
Колишній нападник донецького Шахтаря та національної збірної України Андрій Воробей, поділився очікуваннями від першого в поточному сезоні українського Класичного.

Андрій Воробей говорячи про центральний поєдинок 13-го туру української Прем’єр-ліги між київським Динамо та донецький Шахтарем, виокремив ключових, на його думку, виконавців у складах обох команд. 

«У цьому матчі все залежатиме від півзахисту та індивідуальної майстерності гравців.

У цьому компоненті Шахтар має перевагу над Динамо. У донецької команди хороша середня лінія. Відзначу Судакова, Криськіва, Назарину та Бондаренка».

Щодо джокерів Динамо, то вони в рукаві Мірчі Луческу теж є.

«Кияни мають хороших та швидких флангових гравців, які можуть доставити проблеми Шахтарю.

Насамперед, це Караваєв і Тимчик. Вони можуть створити сюрпризи в будь-який момент», – розповів Воробей в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Востаннє Динамо та Шахтар перетиналися 22 квітня в 22 турі УПЛ. Поєдинок в Києві завершився результативною нічиєю (1:1).
  • За підсумками 12-ти турів (десять зіграних матчів) донецький клуб посідає четверту сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 21 очко. Відставання від Кривбасу, який утримує перший щабель, становить п'ять пунктів.
  • Після нічиєї в поєдинку 12-го туру проти ковалівського Колосу (1:1) Динамо має в активі 16 очок та посідає сьому сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. 
  • Поєдинок Динамо – Шахтар відбудеться сьогодні, 3 листопада. Початок гри в Києві о 17:00.