Шахтар розсекретив суму, яку заробив за матч з Тоттенхемом: відомо, куди підуть гроші

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
198
0 голосів
Шахтар розсекретив суму, яку заробив за матч з Тоттенхемом: відомо, куди підуть гроші
Фото: ФК Шахтар
Донецький Шахтар продовжує вести політику прозорості у фінансових справах клубу. Уповноважені представники «гірників» озвучили дохід за поєдинок проти лондонського Тоттенхему.

Товариський матч між лондонським Тоттенхемом та донецьким Шахтарем (5:1), який було зіграно 6 серпня 2023 року в Лондоні на стадіоні «Тоттенгем Готспур», приніс дохід у 22 мільйони гривень ( 505 тисяч фунтів стерлінгів за курсом НБУ). 

Всі ці кошти будуть спрямовані фондом Shakhtar Social на реалізацію проєктів підтримки та допомоги українцям, які постраждали внаслідок повномасштабної війни проти росії. 

Також Шахтар та Тоттенхем домовилися реалізувати спільний проект вартістю 50 тисяч фунтів стерлінгів для допомоги українським біженцям, які зараз перебувають в Англії. 

«Ваша підтримка і солідарність з Україною та українським народом у цей важкий час дуже важливі для нашої країни», – йдеться в повідомленні пресслужби гірників.

  • За підсумками 11-ти турів (десять зіграних матчів) донецький клуб посідає другу сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 21 очко. Відставання від Кривбасу, який утримує перший щабель, становить два пункти.
  • В наступному турі команда Маріно Пушича на виїзді зіграє проти київського Динамо. 
  • Поєдинок Динамо – Шахтар відбудеться найближчої п'ятниці, 3 листопада. Початок гри в Києві о 17:00.