Стосунки Луческу з гравцями Динамо зруйновані: журналіст повідомив подробиці зсередини команди

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
253
0 голосів
Стосунки Луческу з гравцями Динамо зруйновані: журналіст повідомив подробиці зсередини команди
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
За словами журналіста Володимира Звєрова, деякі футболісти Динамо втомилися від головного тренера команди Мірчі Луческу, а самим гравцям після невиграних матчів вже нічого казати.

Журналіст Володимир Звєров прокоментував затяжну кризу в київському Динамо, яка раніше вилилася в виліт з Ліги конференцій та Кубка України, а зараз – у серію з трьох матчів в УПЛ без перемог.

Зокрема, кияни поступилися Поліссю (2:3) та Дніпру-1 (0:1), а в 12-му турі чемпіонату не подужали Колос (1:1).

«Чи дійсно це команда Мірчі Луческу? Наскільки головний тренер керував процесом? У мене дуже великі сумніви. Я бачив емоції гравців і вони мені не подобаються, на моє переконання, деякі футболісти Динамо втомилися від тренера.

Динамо більше не є лідером УПЛ за втраченими очками, але є лідером за незрозумілістю. Те, що відбувається у Динамо перед матчем з «гірниками» – це практично те саме, що десь місяць відбувалося в самому Шахтарі».

Також Звєров розповів, в якому емоційному стані нині перебувають гравці Динамо:

«Футболісти проходять і нічого не хочуть говорити. Раніше я критикував гравців: ну програли, але вийдіть, поясніть. Я напевно вперше зрозумів, що їм нічого сказати, вони так і говорять: «Нам нічого сказати» після матчу з Дніпром-1.

Мені здається, що якщо вони скажуть те, що думають – буде інформаційна бомба. Може вони скажуть після Шахтаря, тут залежно від результату та розвитку самого матчу», – заявив журналіст в ефірі ютуб-каналу ПРОФУТБОЛ Digital.

  • Три невиграних матчі відкинули Динамо на сьоме місце у турнірній таблиці, хоч кияни мають ще три матчі у запасі.
  • Наступний матч біло-синіх відбудеться 3 листопада в рамках УПЛ проти Шахтаря.
  • Угода Луческу з Динамо закінчується в кінці сезону 2023/2024.