«Миколенко починає доводити неправоту своїх критиків»: огляд англійської преси на гру Віталія проти Вест Хема

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
616
0 голосів
«Миколенко починає доводити неправоту своїх критиків»: огляд англійської преси на гру Віталія проти Вест Хема
Віталій Миколенко. Фото: Getty Images
При оцінці виступів Віталія Миколенка у грі проти Вест Хема англійська преса чимало звертала увагу на протистояння українця з вінгером суперника Джерродом Боуеном.

Англійська преса відреагувала на переможний поєдинок Евертона проти Вест Хема (1:0), зокрема, видання поділилися своєю думкою про гру захисника синіх Віталія Миколенка у даному матчі.

Liverpool Echo – 7/10

«Починає доводити неправоту своїх критиків. Він не дав діяти Боуену, а коли Пакета змістився на його фланг, він також дуже добре його нейтралізовував».

Goodison News – 7/10

«Лівий захисник чудово впорався з Боуеном, не давши найнебезпечнішому нападнику «молотобійців» проходу. Українець не побоявся протистояти вінгеру, і його гра повинна додати йому впевненості в майбутньому».

Everton News – 8/10

«Зберігав найбільшу загрозу Вест Гему в особі Боуена, змушуючи ще одного видатного правого вінгера мовчати протягом кількох тижнів поспіль (мається на увазі Мохаммед Салах, – прим. СЕ). Здається, з кожним тижнем стає все краще».

  • Віталій у поточній кампанії провів вісім матчів за Евертон в усіх турнірах, результативними діями не відзначався.
  • Перемога «ірисок» у Лондоні не змінила місця у турнірній таблиці, вони й надалі 16-ті, але відстань до зони вильоту тепер складає п'ять очок.
  • Наступний матч Евертона пройде 1 листопада в рамках Кубка англійської ліги проти Бернлі на «Гудісон Парк».