Евертон здобув сенсаційну виїзну перемогу в АПЛ: Миколенко відіграв весь матч і отримав одну з найвищих оцінок

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
247
0 голосів
Евертон здобув сенсаційну виїзну перемогу в АПЛ: Миколенко відіграв весь матч і отримав одну з найвищих оцінок
Віталій Миколенко у матчі проти Вест Хему. Фото: Getty Images
Евертон набирає хід. Після невиразного старту команда Віталія Миколенка здобула три перемоги в п'яти останніх матчах АПЛ і тепер зберігає хоч невелику, але відстань від зони вильоту.

29 жовтня відбувся матч 10-го туру Англійської Прем'єр-ліги між Вест Хемом та Евертоном, до стартового складу якого потрапив український захисник Віталій Миколенко.

Ліверпульська команда гостро потребувала очок, щоб забезпечити собі комфортну відстань від зони вильоту, а «молотобійцям» перемога дозволила б наблизитися до зони єврокубків.

Втім, більше гостроти надходило саме від Евертона, який раз за разом турбував воротаря Вест Хема Ареола, але до голу справа не доходила. Забитий м'яч стався на початку другого тайму, рахунок відкрив Калвер-Льюїн.

Далі колективи мали нагоди, щоб забити ще, але то неточними були польові гравці, то голкіпери рятували свої команди і матч закінчився мінімальною перемогою Евертона.

Футбол. АПЛ. 10-ий тур.

Вест Хем – Евертон – 0:1

Гол: Калвер-Льюїн 51

  • Миколенко провів на полі увесь матч та отримав наступні оцінки від статистичних порталів: Sofascore – 7.3 (четверта оцінка у команді), Whoscored – 7.8 (друга оцінка у команді)
  • Дана перемога для Евертона не змінила місця у турнірній таблиці, «іриски» й надалі 16-ті, але відстань до зони вильоту тепер складає п'ять очок.
  • Наступний матч команди з Ліверпуля пройде 1 листопада в рамках Кубка англійської ліги проти Бернлі на «Гудісон Парк».
  • Там ж сині проведуть свій черговий поєдинок чемпіонату проти Брайтона 4 листопада.