«Просимо вжити рішучих заходів»: УАФ вчергове просить УЄФА звернути увагу щодо беззаконня з боку росії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
181
0 голосів
«Просимо вжити рішучих заходів»: УАФ вчергове просить УЄФА звернути увагу щодо беззаконня з боку росії
Уєфа. Фото: Google
УАФ відправила в УЄФА офіційний лист з проханням ужити рішучих заходів щодо можливої інтеграції футбольних клубів з окупованих територій України до турнірів росії.

Українська асоціація футболу звернулася до УЄФА з офіційним листом, в якому просить ужити рішучих заходів щодо можливої інтеграції футбольних клубів з окупованих територій України до турнірів країни-агресора. 

«Змушені вчергове звернутися з приводу питання щодо спроб інтегрувати футбольні клуби з тимчасово окупованих регіонів України до російських національних чемпіонатів, що наразі просувається вперед без жодних перешкод та обмежень.

Ми більш ніж стурбовані тим, як розвивається ситуація, і просимо УЄФА звернути особливу увагу та вжити рішучих заходів щодо описаного вище порушення, беззаконня та прояву виключної неповаги до всієї футбольної родини», – зокрема, ідеться в листі УАФ.

Зазначимо, що з початком повномасштабної війни в Україні всі клуби і збірні держави-агресора були відсторонені від міжнародних турнірів під егідою УЄФА і ФІФА .