«Не сподобалася невпевненість, побоювалися суперника»: легенда Шахтаря розкритикував гру «гірників» в Барселоні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
575
0 голосів
«Не сподобалася невпевненість, побоювалися суперника»: легенда Шахтаря розкритикував гру «гірників» в Барселоні
Юхиму Коноплі в Барселоні розбігтися не дали. Фото: ФК Шахтар
Колишній нападник донецького Шахтаря Олег Матвєєв прокоментував результат поєдинку третього туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому «гірники» програли Барселоні (1:2).

Олег Матвєєв після перегляду поєдинку третього туру групового етапу Ліги чемпіонів між Барселоною та донецьким Шахтарем (2:1), був розчарованим і дорікнув гравцям команди Маріно Пушича, що ті грали з певним острахом.

«Очікував, що Шахтар гратиме за рахунок спроби контролю мʼяча позаду, без особливих загострень, а загрожувати намагатиметься через контратаки. 

Не сподобалася невпевненість, яка була в діях гірників, ніби побоювалися суперника. Хоча і склад Барселони не був оптимальним», – сказав Матвєєв в інтерв’ю телеграм-каналу УПЛ ТБ.

  • Після поразки від Барселони в третьому турі групового етапу ЛЧ (1:2) в активі Шахтаря залишилося три очки. Наразі команда Маріно Пушича займає третю сходинку в квартеті Н.
  • Перше місце утримує Барселона, яка має стовідсотковий показник набраних очок: дев'ять з дев'яти можливих після трьої матчів. Другим йде португальський Порту – шість балів. В Антверпена –  нуль.
  • В наступному турі ЛЧ «гірники» прийматимуть Барселону на умовно домашньому полі в німецькому Гамбурзі. Поєдинок заплановано на  7 листопада. Початок гри о 19:45.