Довбик додає м’язів: відео потужного тренування форварда Жирони у тренажерному залі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
530
0 голосів
Довбик додає м’язів: відео потужного тренування форварда Жирони у тренажерному залі
Артем Довбик. Фото: Google
Форвард національної збірної України та іспанської Жирони Артем Довбик опублікував у соціальних мережах цікаве відео із тренажерної зали, де додає м’язів.

Артем Довбик показав, як покращує свою форму. Українець не тільки займається футбольними вправами на полі з м’ячем, а й активно тренується у тренажерному залі. 

Нападник поділився відеороликом свого тренування в сторіз у інстаграмі. На записі видно, як український футболіст виконує «станову тягу» – вправу, популярну в силовому тренінгу. 

Довбик успішно провів чотири повторення. Точна вага дисків, встановлених на грифі, не уточнюється у відео, тому загальна вага штанги залишається невідомою.

▶️ Переглянути відео, в якому Артем Довбик виконує «станову тягу» можна за ПОСИЛАННЯМ

  • Артем Довбик перейшов до Жирони влітку цього року із Дніпра-1 за сім з половиною мільйонів євро, підписавши контракт до 2028 року.
  • В нинішньому сезоні 26-річний форвард зіграв уже десять матчів у Ла Лізі, в яких він забив п'ять м’ячів і віддав дві результативні передачі.
  • Наразі Жирона в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії ділить першу позицію з мадридським Реалом (в обох команд по 25 очок у активі).