«У мене була пропозиція з Барселони»: Срна розповів, коли він міг покинути Шахтар

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1053
0 голосів
«У мене була пропозиція з Барселони»: Срна розповів, коли він міг покинути Шахтар
Дарійо Срна. Фото: ФК Шахтар
Свого часу Дарійо Срна міг перейти з Шахтаря до Барселони, але серце підказало йому залишитися в донецькому колективі та не кидати команду напризволяще.

Спортивний директор Шахтаря Дарійо Срна зізнався, що у бутність гравцем міг залишити донецький клуб та розповів, коли це могло статися:

«У мене була пропозиція від Барселони, коли Луїс Енріке був тренером (іспанець працював з каталонцями у 2014-2017 рр., – прим. СЕ), але я прислухався до свого серця. Я не міг залишити команду напризволяще».

Хорват також прокоментував призначення Маріно Пушича на посаду головного тренера Шахтаря:

«Я дуже щасливий. Ми говорили про це кілька днів. Це серйозний тренер, і він дасть хороші результати, багато позитивних речей. Він має довіру гравців, і ми всі будемо працювати разом. У нього не так багато досвіду, але важливо те, що він має позитивні сторони і може багато чого нам дати».

Срна в контексті прийдешнього матчу з Барселоною у Лізі чемпіонів поділився думками щодо цього поєдинку:

«У суперника є кілька важливих виконавців, але і у нас немає кількох гравців. Ми зробимо все можливе, щоб скористатися хорошими моментами. Ми повинні вийти на поле, щоб перемогти. У нас був поганий відрізок, ми не могли грати у свій футбол. Я намагаюся змусити гравців викластися на повну».

Дарійо також розповів про те, з чим довелося зіштовхнутися «гірникам» з моменту повномасштабного вторгнення росії:

«На початку було дуже важко, ми втратили 14 гравців, але ми продовжували йти вперед, не здалися, створили нову команду і ми на правильному шляху, щоб стати однією з найкращих команд в історії українського футболу».

Наостанок на передматчевій пресконфереції Срна підкреслив досвід оновленої команди:

«Хлопці, які гратимуть завтра, вже дуже досвідчені. Є зовсім молоді гравці, які багато пережили. Ми зробимо все можливе, щоб підсилити команду в січні».

  • Гра Барселона – Шахтар відбудеться 25 жовтня у столиці Каталонії. Початок – о 19:45 за київським часом.
  • Срна провів один матч як в.о. головного тренера «гірників» – проти ЛНЗ (3:0).