Полісся на виїзді обіграло Ворсклу і піднялося на друге місце: Макуана забив свій третій гол в УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
385
0 голосів
Полісся на виїзді обіграло Ворсклу і піднялося на друге місце: Макуана забив свій третій гол в УПЛ
Ворскла - Полісся. Фото: Полісся
У матчі 11 туру чемпіонату України полтавська Ворскла у домашньому поєдинку приймала житомирське Полісся. Поєдинок завершився впевненою перемогою гостей.

Сьогодні, 22 жовтня, відбувся черговий матч 11 туру УПЛ. Полтавська Ворскла у домашньому поєдинку поступилась житомирському Поліссю.

Перший тайм не був насиченим на моменти, проте, на щастя, вдалось побачити забитий гол – півзахисник Полісся Богдан Кушніренко реалізував пенальті та вивів свою команду вперед. 1:0 на користь гостей.

Друга половина зустрічі не відрізнялась від першої та була небагатою на створення моментів командами. Проте у перші 10 хвилин тайму Поліссю вдалось подвоїти перевагу. На 54-й хвилині Бені Макуана після передачі Аріельсона відправив м'яч у сітку воріт – це вже третій гол конголезця в УПЛ.

На 90+2 хвилині Дмитро Шастал поставив крапку в матчі, забивши третій гол Полісся в грі. 0:3 – Ворскла вдома розгромно поступилась житомирянам.

Відео голів можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Чемпіонат України. 11 тур

Ворскла – Полісся – 0:3

Голи: Кушніренко, 37 (пенальті), Макуана, 54, Шастал, 90+2

22 жовтня. 15:00. Полтава. Стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського

  • Житомирський клуб не знає смаку поразок вже п'ятий матч поспіль у всіх турнірах, а ось полтавська команда вже другу гру поспіль не може здобути перемогу.
  • Поразка залишила Ворсклу на дев'ятому місці в турнірній таблиці з 13 очками в активі. У Полісся наразі 22 бали та друге місце.
  • Серед тижня, а саме 25 жовтня, Ворскла зіграє у перенесеному матчі першого туру УПЛ проти Дніпра-1. Початок матчу о 15:00.
  • У наступному, 12 турі чемпіонату України полтавчани зіграють у домашньому поєдинку з харківським Металістом 1925. Гру заплановано на 29 жовтня. Початок о 15:00.
  • Полісся 29 жовтня поміряється силами із луганською Зорею у виїзній грі. Матч розпочнеться о 17:00.