Евертон у меншості поступився Ліверпулю: Миколенко не дозволив Салаху забити з гри

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
629
0 голосів
Евертон у меншості поступився Ліверпулю: Миколенко не дозволив Салаху забити з гри
Віталій Миколенко, фото: Евертон
У суботу, 21 жовтня, відбулася гра дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги Ліверпуль – Евертон. Український захисник Віталій Миколенко вийшов у старті.

У суботу, 21 жовтня, відбулася гра дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги Ліверпуль – Евертон. 

Віталій Миколенко потрапив до стартового складу Евертона. 24-річний гравець провів свій сьомий поєдинок за клуб цього сезону. У минулому матчі з Миколенком у складі Евертон розгромив Борнмут (3:0) українського захисника Іллі Забарного.

Команда Віталія залишилась у меншості вже на 37-й хвилині матчу. Другу жовту картку отримав Ешлі Янг. Евертон протримався до 75-ї хвилини, коли призначили пенальті у їх ворота, який реалізував Мохамед Салах. Салах також подвоїв рахунок наприкінці зустрічі, коли українця вже не було на полі. 

Миколенко отримав оцінку 6,8 від SofaScore за гру. Його замінили на 88-й хвилині зустрічі на Юсефа Черміті.

АПЛ, дев'ятий тур.

Ліверпуль – Евертон – 2:0

Голи: Салах, 75 (пенальті), 90+7.

21 жовтня. Ліверпуль. «Енфілд».

  • Миколенко повернувся до клубу після матчів національної збірної України, де захисник провів обидві зустрічі у відборі на Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти. Віталій відзначився асистом у поєдинку з Мальтою (3:1).
  • У турнірній таблиці АПЛ Ліверпуль після цієї перемоги піднявся на першу сходинку, набравши 20 балів. Евертон, маючи сім пунктів, наразі йде 16-м.
  • Наступний матч команда Віталія проведе 29 жовтня проти Вест Гема у Лондоні. Ліверпуль 26 жовтня зіграє з Тулузою у Лізі Європи.