Карпати обіграли прямого конкурента у Першій лізі: команда Маркевича не знає поразок у поточному сезоні

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
539
0 голосів
Карпати обіграли прямого конкурента у Першій лізі: команда Маркевича не знає поразок у поточному сезоні
Нива Бузова – Карпати. Фото: ФК Карпати
Карпати перемогою в центральному матчі 13-го туру Першої ліги над Нивою з Бузової збільшили відрив від команди з Київщини до 11 очок та вже точно навесні вестимуть боротьбу за УПЛ.

21 жовтня на стадіоні «Ювілейний» у Бучі відбувся матч 13-го туру Першої ліги між бузівською Нивою та львівськими Карпатами.

В очному поєдинку зустрілися друга та перша команди групи А відповідно, тож у матчі очікувалася напружена боротьба, яка і вилилася у те, що за підсумками першого тайму команди розійшлися сухою нічиєю.

Перший гол у зустрічі стався в середині другого тайму. Рахунок зусиллями Чачуа відкрили Карпати.

Далі в матчі не було ніякої гостроти, але поєдинок господарі догравали у меншості, коли на 89 хвилині арбітр після другої жовтої картки вилучив з поля Шалфеєва.

А вже за декілька хвилин до закінчення матчу суддя вирівняв склади, коли показав другу жовту Сухару. Втім, на результат поєдинку це ніяк не вплинуло – з трьома очками матч закінчили Карпати.

Футбол. Перша ліга, група А. 13-ий тур.

Нива Бузова – Карпати – 0:1

Гол: Чачуа 61

  • Карпати збільшили відрив від найближчого переслідувача до 11 очок та вже точно забезпечили собі «чемпіонську» групу навесні.
  • «Леви» також продовжили безпрограшну серію в чемпіонаті до 13 матчів. Колектив Мирона Маркевича цього сезону Першої ліги ще не програвав.
  • Нива, попри поразку, зберегла за собою друге місце групи А, хоч команді з Київщині в спину дихають Агробізнес та кам'янець-подільський Епіцентр.
  • Бузівчани в чотирьох останніх матчах Першої ліги здобули лише три бали – у поєдинку з Поділлям (2:1).
  • 29 жовтня Карпати у Львові зіграють з Металістом, а Нива днем раніше завітає до Чернівців на гру проти Буковини.