Тренер, якого відправляли в Шахтар, засвітився в Туреччині: спеціаліст повинен очолити Бешикташ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
454
0 голосів
Тренер, якого відправляли в Шахтар, засвітився в Туреччині: спеціаліст повинен очолити Бешикташ
Ігор Тудор. Фото: Марсель
Хорватський фахівець Ігор Тудор прибув до Туреччини, де має очолити Бешикташ. Наставника раніше пов’язували з посадою головного тренера у донецькому Шахтарі.

Вчора, 19 жовтня, стало відомо, що Оскар Гарсія, якому Шахтар зробив пропозицію зайняти посаду головного тренера донецької команди, скоріше за все, відмовить «гірникам».

Сьогодні, 20 жовтня, ще один потенційний кандидат на посаду керманича Шахтаря Ігор Тудор, який минулого сезону тренував французький Марсель, прибув до Туреччини.

За інформацією Ntv.com.tr, Тудор завтра планує відвідати матч дев’ятого туру турецької Суперліги між Галатасараєм та Бешикташем.

«Орли» вже два тижні знаходяться в пошуку наставника, тому є висока ймовірність, що Тудор очолить саме Бешикташ у найближчий час.

  • Раніше Ігор уже працював у Туреччині. В сезоні-2016/17 він очолював Карабюкспор, після чого заслужив запрошення від Галатасарая, де не провів на посаді й року.
  • Хорват залишився без роботи влітку 2023 року, коли покинув французький Марсель через проблеми з босами клубу. 
  • Саме Тудор був ініціатором запрошення Руслана Малиновського у Марсель.
  • Зараз Шахтар очолив Даріо Срна. Він змінив Патріка ван Леувена, який у 12 матчах на чолі «гірників» з липня по жовтень 2023 року здобув сім перемог, три матчі звів до нічиєї та зазнав двох поразок.
  • Прем'єрний матч Срни як виконуючого обов'язки головного тренера Шахтаря пройде 21 жовтня проти ЛНЗ.