«Є певні варіанти»: Кучер відмовився від пропозиції очолити клуб і розповів про подальші плани

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
675
0 голосів
«Є певні варіанти»: Кучер відмовився від пропозиції очолити клуб і розповів про подальші плани
Колишній головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер заявив, що після того, як він покинув свою посаду на початку сезону, він мав можливість повернутися до роботи.

Відпустка Олександра Кучера затягується, але не тому, що 40-річний фахівець немає пропозицій. Просто, колишній головний тренер Дніпра-1 не поспішає повертатися до тренерської діяльності.

«Наразі я вдома, мав пропозицію, але відмовився. Перебуваю у творчій відпустці із сім’єю. Дивимося футбол, читаємо, розбираємося. 

Можливо, якщо вдасться, з’їздимо на стажування, є певні варіанти. Ясна річ, у нашій ситуації це непросто, але якщо буде можливість, постараємося з’їздити», – розповів Кучер в інтерв’ю порталу Informator.

  • Олександр Кучер подав у відставку з посади головного тренера СК Дніпро-1 після поразки команди у четвертому турі УПЛ від київської Оболоні (1:2).
  • Фахівець очолив Дніпро-1 у сезоні 2022/23, після того, як команду залишив хорватський спеціаліст Ігор Йовічевіч, який у свою чергу перебрався до донецького Шахтаря.
  • Під керівництвом Кучера Дніпро-1 провів 46 матчів, у 25 із них він святкував перемогу, дев'ять зіграв у нічию і 13 програв.
  • Контракт фахівця з дніпровським клубом був розрахований до літа 2024 року.