«Бородатий, ти тут не кукурікай!»: Алієв жорстко пригрозив нардепу Дмитруку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
406
0 голосів
«Бородатий, ти тут не кукурікай!»: Алієв жорстко пригрозив нардепу Дмитруку
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо та національної команди України Олександр Алієв звернувся до депутата Верховної Ради Артема Дмитрука та пригрозив йому.

Сьогодні, 19 жовтня, народні депутати проголосували за заборону УПЦ РП на території нашої країни. Потім, що вже є звичним, народні обранці почали з’ясовувати один з одним стосунки та сваритися. 

Відзначимо, що Артем Дмитрук був присутній на засіданні та голосував проти заборони російської церкви.

Олександр Алієв жорстко звернувся до народного депутата у сторіс в інстаграмі та пригрозив йому.

«Хотів би знову сказати про цього клоуна – нардепівця Дмитрука. Він сьогодні знову почав щось там кукурікати у Верховній Раді, якесь звернення виставив.

Бородатий, ти тут не кукурікай! Ось туди – на передок ідіть, візьміться всі разом за руки і там кукурікайте».

Також ексхавбек запропонував Дмитруку приїхати на фронт.

«Але ви туди не підете, бо вам страшно. Там не вкрадеш, можуть по голові настукати. А ви тут на наших пацанів руки підіймаєте. Ти гадаєш, ми це забули? Ні, не забули. Скоро й тебе торкнеться, бородатий відморозок», — сказав Алієв. 

Раніше ми писали, що Алієв ексклюзивно для sport-express.ua прокоментував порушення комендантської години молодими гравцями київського клубу, та розповів про стан Артема Мілевського.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитрук потрапив у скандал, коли з іншим депутатом від Слуги народу побив чоловіка. Алієв також відреагував на цю ситуацію.

  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У футболці київського клубу Алієв чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо, Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.
  • У складі національної збірної України Алієв провів 28 поєдинків: шість голів.