«Два-три тижні»: Левченко не вірить, що Срна очолить Шахтар на постійній основі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
284
0 голосів
«Два-три тижні»: Левченко не вірить, що Срна очолить Шахтар на постійній основі
Євген Левченко. Фото: Google
Колишній гравець національної команди України Євген Левченко оцінив перспективи ймовірного призначення Даріо Срни на посаду головного тренера Шахтаря.

Виконувач обов'язків головного тренера Шахтаря Даріо Срна, який прийняв цей пост після відставки Патріка ван Леувена, не пробуде на своїй новій посаді надто довго, якщо не зможе створити диво у грі проти Барселони. Такої думки притримується Євген Левченко.

«Якщо Шахтар під керівництвом Срни зіграє феноменальний матч проти Барселони, команда буде грати із натхненням і буде гарний футбол, тоді, може, йому дадуть можливість працювати у клубі й надалі, але я думаю, що він тимчасовий варіант, а за два-три тижні буде оголошений новий головний тренер».

Експерт зізнається, що якісного тренера Шахтарю зараз буде важко знайти.

«Фахівець, який приїде до нас в Україну, 100% має розуміти український футбол, його реалії. Він має розуміти, як підняти рівень донеччан на більш високий рівень, але знайти такого фахівця зараз - складно».

Також ексгравець збірної України вважає, що Руслан Ротань може проявити себе у донецькому гранді.

«В Україні також є талановиті керманичі, але їх не так багато. Особисто я хотів би побачити Руслана Ротаня у кращих умовах, але це, думаю, нереальний варіант», — наводить слова Левченка Футбол TIME.

  • Попередник Срни, Патрік ван Леувен, пропрацював у Шахтарі з липня по жовтень 2023 року.
  • Прем'єрний поєдинок хорвата на чолі «гірників» пройде 21 жовтня проти ЛНЗ.
  • 25 жовтня донецька команда зіграє з Барселоною у Лізі чемпіонів.