«Не може простий люд ображатися на величних Футболістів»: коментатор жорстко відреагував на заяву Миколенка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1662
0 голосів
«Не може простий люд ображатися на величних Футболістів»: коментатор жорстко відреагував на заяву Миколенка
Віталій Миколенко. Фото: УАФ
Футбольний коментатор Сергій Лук’яненко відреагував на слова захисника національної збірної України Віталія Миколенка, якому не сподобалася критика на адресу головної команди країни.

Сергій Лук’яненко вирішив заочно відповісти Віталію Миколенку, який після матчу відбору на Євро-2024  проти Мальти (3:1), коментуючи низку критичних зауважень в мережі, мовляв Україна зіграла блідо, заявив, цитуємо – «хай вийдуть і зіграють, і покажуть, як треба», звертаючись до хейтерів. 

 «Звісно, як можуть простолюдини дозволяти собі розкривати рота в бік величних Футболістів? Ми можемо лише, якщо їхня ласка, мовчки дивитися матчі.

Звісно, без жодної тіні сумніву у тому, що ці атлети, подаровані нам з небес богами, грають безпомилково. Не може простий люд ображатися на величних Футболістів за зухвалу реакцію на критику. Оскільки права на критику немає», – написав Лук’яненко у своєму телеграм-каналі.

  • За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С. Наразі синьо-жовті маючи 13 очок після семи матчів.
  • Збірна Англії впевнено посідає першу сходинку. В активі підопічних Гарета Саутгейта 16 очок після шести поєдинків.
  • 20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться  у вирішальному матчі проти Італії. Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен.