«Ми дуже багато сил витратили проти Північної Македонії»: заява Миколенка напередодні матчу з Мальтою

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
397
0 голосів
«Ми дуже багато сил витратили проти Північної Македонії»: заява Миколенка напередодні матчу з Мальтою
Віталій Миколенко. Фото: УАФ
Захисник національної збірної України та англійського Евертона Віталій Миколенко поділився очікуваннями від гри відбору до Євро-2024 проти команди Мальти.

Віталій Миколенко впевнений, що збірна Мальти навіть попри свій статус відвертого аутсайдера, здатна попсувати нерви синьо-жовтим, особливо після непростої гри проти Північної Македонії, котра забрала чимало сил.

«Наш головний тренер правильно сказав, що коли ми будемо звертати увагу на інші команди, то забудемо про свою. Якщо ж будемо виходити й демонструвати свій рівень і виконувати всі настанови, то все буде добре. 

Ми дуже багато сил витратили в поєдинку з Північною Македонією. Плюс із македонцями ми зіграли раніше, ніж мальтійці провели свій матч з Італією». 

Але свого майбутнього суперника українці вивчили добре.

«За схемою гри збірна Мальти зовсім трохи відрізняється від Північної Македонії. Найголовніше – мальтійці теж грають у три центральні захисники, тож нам буде трохи легше перебудовуватися під нового суперника. 

У македонців хороший атакувальний склад, і у мальтійців також. У них якісні швидкісні гравці», – сказав Миколенко в інтерв’ю пресслужбі УАФ.

Поєдинок Мальта – Україна пройде в місті Та Калі на Національному стадіоні. Початок гри о 21:45 за київським часом.

  • Збірна України провела шість матчів, набрала десять очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • У італійців теж десять балів, але за додатковими показниками вони випереджають підопічних Сергія Реброва.
  • В першій грі Україна мінімально здолала Мальту, завдяки голу Віктора Циганкова з пенальті (1:0).