«Зінченко – дуже важливий гравець Арсенала»: Мікаель Сільвестр порівняв українця з іншим захисником

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
1797
0 голосів
«Зінченко – дуже важливий гравець Арсенала»: Мікаель Сільвестр порівняв українця з іншим захисником
Олександр Зінченко, фото: Google
Колишній гравець Арсенала Мікаель Сільвестр висловив свою думку про захисників лондонського клубу Олександра Зінченка та Бена Вайта.

Мікаель Сільвестр розказав про гру Олександра Зінченка.

«Вайт робить багато речей добре. Він – хороший захисник. Усю свою кар’єру в Прем’єр-лізі він грав на позиції центрального захисника, а після переходу в Арсенал він перейшов направо. Він – не Зінченко, який йде вперед, але у нього хороша витривалість, він розуміє, куди рухатися, коли рухатися вперед. Коли попереду вас Сака, вам не потрібно так часто підключатися до атаки.

Зінченко – дуже важливий гравець Арсенала. Він починає як лівий захисник, але потім переходить у півзахист та комбінує атаки. Він надзвичайно важливий для передачі м’яча, і він є великою перевагою для команди, приносячи їй впевненість», – сказав Сільвестр в коментарі для Bettingexpert. 

ESPN раніше склав свій рейтинг найважливіших гравців кожної з команд так званої великої шістки АПЛ. До переліку найкращих гравців Арсеналу потрапив українець.

  • Після восьми турів команда Мікеля Артети має в активі 20 очок та посідає другу сходинку в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі Арсенал на виїзді зіграє лондонське дербі проти Челсі. Поєдинок заплановано на 21 жовтня.