«Ми не проти зіграти в будь-якій країні: Зоря не хоче переносити матч з Маккабі на листопад

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
506
0 голосів
«Ми не проти зіграти в будь-якій країні: Зоря не хоче переносити матч з Маккабі на листопад
Фото: Зоря
Зоря повідомила про своє рішення стосовно матчу групового етапу Ліги конференцій проти ізраїльського Маккабі, який має відбутися 26 жовтня.

Через початок війни в Ізраїлі матч Ліги конференцій Маккабі – Зоря знаходиться під загрозою перенесення. 

Раніше Зоря запропонувала Маккабі зіграти в Любліні, але клуб з Ізраїля не хоче проводити матч 26 жовтня незалежно від місця проведення.

«Ми з розумінням відносимося до ситуації, яка склалася в Ізраїлі. Проте, треба нагадати, що на території нашої країни вже практично 10 років йде війна. За цей час наші люди, наші вболівальники та наша команда пережила багато чого. Довелося залишати власні домівки, розпочинати життя знов та боротися далі.

Ми взагалі не проти зіграти домашній матч суперника в будь-якій країні, де оберуть господарі поля. Але Маккабі хоче перенести поєдинок, який запланований 26-м жовтня на листопад місяць».

Зоря не хоче переносити матч через складний графік у листопаді.

«У листопаді у нас дуже складний календар. Окрім матчів єврокубків, нас чекатимуть матч в Кубку України в Одесі та чемпіонат. Враховуючи дуже тяжку логістику, не забуваючи, що Україна теж є країною, яка продовжує війну, не бажаючи нехтувати внутрішніми змаганнями, будь-яке перенесення матчів є неприйнятним для Зорі», – написав клуб на офіційному сайті.

  • Команда Кривенцова має в активі чотири очки та посідає другу сходинку в групі B Ліги конференцій. Маккабі посідає третє місце, маючи три очки після двох зіграних матчів.