Джерело: Зоря і Маккабі не можуть домовитися про матч – ізраїльський клуб відмовляється грати у визначену дату

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
871
0 голосів
Джерело: Зоря і Маккабі не можуть домовитися про матч – ізраїльський клуб відмовляється грати у визначену дату
Зоря. Фото: ФК Зоря
Луганська Зоря та Маккабі (Тель-Авів) поки не можуть узгодити дату та місце проведення очного матчу в груповому етапі Ліги конференцій. Ізраїльська сторона просить про перенесення гри.

Зоря та Маккабі поки ніяк не можуть визначитися із датою та місцем проведення поєдинку у Лізі конференцій.

За інформацією телеграм-каналу ТаТоТаке, український клуб пропонує супернику два наступні варіанти:

  1. Перенести перший виїзний матч, запланований на 26 жовтня,  до Любліна, і провести там обидві гри (друга повинна відбутися 9 листопада). Зорі вдалося домовитися з місцевою владою про організацію матчу. Луганці готові надати Маккабі логістичну підтримку з пошуками дислокації та умов для тренувань.
  2. Поміняти місцями виїзний та домашній матчі команд. Тобто почати з домашнього – у Любліні. А за два тижні, якщо ситуація в Ізраїлі зміниться, приїхати на виїзний. У випадку, якщо режим припинення вогню не буде досягнутий, набирає чинності перший варіант.

За інформацією джерела, Маккабі не хоче грати 26 жовтня в жодній з країн. Ізраїльська сторона вимагає перенесення матчу на початок листопада. Зоря через насичений календар у такому випадку змушена буде проводити деякі ігри в режимі – через два дні на третій із переїздами, що неприйнятно.

  • Цікаво, що попри велику кількість листів з боку Зорі, УЄФА почав реагувати на ситуацію лише вчора, але досі не ухвалило остаточного рішення;
  • 7 жовтня Ізраїль зазнав військової агресії із боку Палестини. Назарі в країні відбуваються бойові дії.