УЄФА може перенести матч Зорі у Лізі конференцій: розповідаємо, що трапилось

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
942
0 голосів
УЄФА може перенести матч Зорі у Лізі конференцій: розповідаємо, що трапилось
Фото: Google
Поєдинок третього туру групового етапу Ліги конференцій між Маккабі з Тель-Авіва та луганською Зорею може буту перенесено на невизначений наразі термін.

Найближчий матч Зорі у єврокубках, найімовірніше, перенесуть. З таким проханням до УЄФА вже звернувся суперник луганців у двох найближчих поєдинках Ліги конференцій - Маккабі з Тель-Авіва.

Повідомляє телеграм-канал УПЛ Жива.

Причина офіційно не озвучується, але, зрозуміло, що це – військовий конфлікт між Ізраїлем та Палестиною.

Найбільша проблема у ситуації, котра наразі склалася, полягає в тому, що у Зорі також є два перенесені матчі в укарїнській Прем'єр-лізі.

Також команда Валерія Кривенцова  продовжує боротьбу в Кубку України, а обидві гри з Маккабі потрібно провести до середини грудня, бо 18 числа останнього місяця року, відбудеться жеребкування першої стадії плей-офф Ліги конференцій.

Ці матчі переносити на весну не можна!

  • Після поєдинку в Ісландії, де Зоря мінімально виграла у Брейдабліка (1:0), підопічні Валерія Кривенцова мають в активі чотири очки і посідають другу сходинку в групі B.
  • В паралельному матчі Гент здолав Маккабі (2:0). Бельгійці утримують перший щабель. У «індіанців» теж чотири очки, але кращі додаткові показники.  
  • В наступному поєдинку Ліги конференцій Зоря на виїзді має зіграти з Маккабі з Тель-Авіва. Поєдинок було заплановано на 26 жовтня.