Два гравці залишили розташування збірної України: Ребров тепер розраховує лише на 24-х футболістів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
784
0 голосів
Два гравці залишили розташування збірної України: Ребров тепер розраховує лише на 24-х футболістів
Руслан Малиновський. Фото: УАФ
Розташування збірної України з футболу перед матчем проти Мальти у відборі на Євро-2024 покинули захисник Сергій Кривцов та півзахисник Руслан Маліновський.

За два дні до матчу з Мальтою розташування збірної України покинули два гравці: Сергій Кривцов та Руслан Малиновський.

Захисник Інтер Маямі прибув до національної команди з пошкодженням, через яке не зіграв проти Північної Македонії (2:0) та не встигає відновитися до зустрічі з Мальтою.

Півзахисник Дженоа вийшов на заміну в поєдинку з македонцями, але отримав жовту картку, яка залишила Руслана Малиновського поза складом на матч з мальтійцями.

До поєдинку проти Мальти підопічні Сергія Реброва готуватимуться у складі з 24 гравців:

Воротарі: Георгій Бущан (Динамо Київ), Анатолій Трубін (Бенфіка, Португалія), Андрій Лунін (Реал Мадрид, Іспанія).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва – Шахтар Донецьк), Денис Попов, Олександр Караваєв (обидва – Динамо Київ), Віталій Миколенко (Евертон, Англія), Ілля Забарний (Борнмут, Англія), Олександр Сваток (Дніпро-1), Богдан Михайліченко (Динамо Загреб, Хорватія).

Півзахисники: Віталій Буяльський (Динамо Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі – Шахтар Донецьк), Олександр Зінченко (Арсенал, Англія), Михайло Мудрик (Челсі, Англія), Сергій Сидорчук (Вестерло, Бельгія), Олександр Піхальонок (Дніпро-1).

Нападники: Роман Яремчук (Валенсія, Іспанія), Артем Довбик (Жирона, Іспанія), Владислав Ванат (Динамо Київ), Назарій Русин (Сандерленд).

Зазначимо, що збірна України зіграє на виїзді з Мальтою 17 жовтня. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.