«Головне, що здобули перемогу»: Судаков прокоментував гру з Північною Македонією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
656
0 голосів
«Головне, що здобули перемогу»: Судаков прокоментував гру з Північною Македонією
Георгій Судаков. Фото: УАФ
Півзахисник збірної України Георгій Судаков прокоментував переможний поєдинок відбору на чемпіонат Європи 2024 року проти Північної Македонії (2:0).

Георгій Судаков прокоментував свій гол у матчі відбору на Євро-2024 проти Північної Македонії (2:0):

«Просто так склалося, що був момент для удару – то й пробив. Першого разу вдалося забити завдяки рикошету, був ще момент – воротар зробив хороший сейв. Як атакувальний футболіст, я хочу постійно забивати, віддавати гольові передачі. Я сконцентрований на воротах і гольових діях».

Півзахисник збірної України поділився враженнями від перемоги:

«Можемо грати набагато краще. Багато моментів було, коли потрібно було грати вперед, були моменти, коли міг віддати найкращу передачу. Головне, що здобули перемогу, три очки. Рухаємося далі. Звісно емоції кращі, ніж після Італії, але вже думаємо про Мальту», – сказав Судаков в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Зазначимо, що свій наступний матч збірна України зіграє на виїзді з Мальтою 17 жовтня. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.
  • В активі Судакова 10 матчів за національну збірну України. Гол у матчі з Північною Македонією став його першою результативною дією.